19 feb

Ett inlägg på maverablogg.wordpress.com ger nog en riktig bild av vad som pågår i Syrien – Syrien: mot vem strider regeringsstyrkorna?

De viktigaste målen för ”den fria armén” är att skapa en kontrollerbar zon, en bas – en “syrisk Benghazi” för att begära erkännande av det internationella samfundet. Plus vill de så kaos i Syrien, störa valet, störa förhandlingsprocessen, gör allt för att förhindra fred i landet genom reformer. Den grundläggande strategin är att skapa ett ”kontrollerat kaos” i landet. För att uppnå detta ordnar de sabotage vid statliga industrianläggningar, genomför individuella och massterror, lägger ut minor och sprängladdningar, attackerar militära enheter och polisstationer.

political analyst Kamel Wazne

USA flyger med spiondrönare över Syrien! Inget annat än onda avsikter kan ligga bakom. Har man sett till att detta blivit känt och spritt för att senare kunna komma och säga att man har bildbevis på att syriska regeringen ligger bakom attacker med kemiska vapen mot befolkningen?

‘Syrian govt. legally allowed to target US drones flying over Syria’ – video ‘Syria has right to target US spy drones’

Sveriges Radio Ekot påstår att Kina kovänder vad gäller Syrien, något ligger säkert bakom ett sånt påstående, även om det är vinklat och förljuget, Ekot är ju informationskanal åt de makter som är fientliga mot Syrien. Har Kina blivit hotade med något riktigt djävulskt?

Escobar: ‘Al-Qaeda agents worm into Syrian rebel army’

nyhetsbanken.se – Två iranska krigsfartyg in i Medelhavet, ”Enligt Reuters passerade två iranska örlogsfartyg Suezkanalen efter att ha inhämtat tillstånd från de egyptiska myndigheterna på torsdagen.
Förmodligen är de på väg för att hålla militära övningar tillsammans med den syriska flottan.”

Russia Today – ‘US thinks it can use Al-Qaeda temporarily in Syria’

Annonser
  1. Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s